I dag starter vi en lille artikel serie, hvor vi går tæt på brugtmarkedet inden for autocampere.

Vi kigger ialt på 6 autocampere, som spænder over priser fra ca. 300.000- til godt 1.700.000,-. De sælges allesammen for andre kunder.
Så der er altså noget for de flestes pengepunge, hvis man altså er ude efter en autocamper.
Udgangspunktet for dem alle gælder dog at de er brugte, og fra mellem 2004 og 2012
Men lad os starte i den lave ende og se hvad man kan få.

Læs mere …

Med over 55.000 solgte autocampere gennem 30 år er HYMER B-klasse den mest succesfulde autocamper i Europa. På Caravan Salon udstillingen i Düsseldorf præsenterede HYMER for første gang den nye og opdaterede version af HYMER B-klasse.
Læs mere …

Efter at have kigget nærmere på campingvogns serien AVIVA, er en af ADRIA’s helt store nyheder på autocamper fronten deres CORAL serie, for den har fået en komplet makeover ude som inde. Den fås i 3 udgaver Axess, Plus og Supreme, lige som deres andre serier, og her har Supreme i alle serierne ALDE centralvarme. Højden er blevet reduceret med 16-18 cm, så den en højde på kun 2,58 meter, og som gør den til en af de laveste delintegrerede autocampere på markedet. Her vil vi kigge nærmere på den mindste model Axess S 670 SLT.

Læs mere …

ADRIA går stærkt ind i 2014 med en genfødsel af mærkets mest populære autocamper gennem tiden, nemlig CORAL-serien. Se de første officielle billeder her.

De første officielle billeder af ADRIA CORAL sæson 2014 er frigivet og som billederne afslører, er det en helt ny og kompet redesignet ADRIA CORAL der ser dagens lys.

Læs mere …

Flere artikler ...