Teknik
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nødvendig udskiftning af filterhus

Som led i kvalitetssikringen har Truma konstateret en materialeskade på kontrolvinduet på Truma gasfilterets filterhus. Denne fejl stammer fra en dårlig forarbejdning hos en underleverandør. Denne materialeskal kan medføre, at der via flaskekassen ukontrolleret strømmer gas ud i det fri. Under ugunstige omstændigheder kan dette forårsage gaseksplosioner og kvæstelser. På nuværende tidpunkt kender vi dog ingen tilfælde af gaseksplosioner og kvæstelser. Dette vedrører alle filterhuse siden januar 2012.

   Filterhus 
Som premium-producent står Truma for absolut førsteklasses og pålidelige produkter. Derved har vores kunders sikkerhed og komfort højeste prioritet. For at udelukke enhver risiko, har Truma besluttet at udskifte alle på markedet værende filterhuse med en ny løsning.
 
Sandsynligheden for at denne materialefejl opstår er meget lille. Alligevel skal campister, som har et Truma gasfilter i deres køretøj træffe følgende forholdsregler:
  • Tag omgående gasanlægget ud af drift
  • Kontakt forhandler eller Truma og bestil et gratis filterhus
  • Udskift det gamle filterhus med det nye
 
Slutkunder kan hurtigt og problemløst selv udføre denne udskiftning. Luk for gasforsyningen inden udskiftningen. Så kan det gamle filterhus af – som ved et filterpatronskift – skrues af og det nye filterhus skrues på. Nye filterhuse kan bestilles på følgende måde:
 
Truma gasfilter salgskampagnen (specialpris for Truma gasfilter og filterpatron) kører uændret videre med det nye filterhus indtil 31.12.2016.