Her i foråret er der mange af os campister som skal til at gøre vores vogne forårsklar, og en af de ting der skal gøres er, at vaske dem udvendigt. Vores trængte måske mere end den plejer, da der ikke har været gjort noget ved den siden vi tog til Italien i sommers.

Læs mere …

Køb et Truma klimaanlæg og få et digitalt betjeningspanel med gratis
 

Truma sørger for forårsstemning med en attraktiv salgskampagne: Fra 15. april 2014 får man ved køb af et Truma klimaanlæg det nye digitale betjeningspanel CP plus med i købet helt gratis. Man sparer således 2.021 kr.

Læs mere …

En af de helt store angående tilbehør til campingvogne og autocampere er Dometic, og de havde som altid en stand på Ferie for Alle.

Her fremviste de alt lige fra løsninger med bakkameraer, Toiletter, Central Støvsugere, Kaffemaskiner og elkogere.

Læs mere …

I Herning var der indtil flere gode tilbud, og på DCT standen var der en bred vifte af ting man bare måtte have.

De havde bl.a. fået denne DUKDALF stol med økologisk betræk og ikke mindre end 10 ryglænspositioner, samt næsten hele stolen er produceret i europa, og så kan den samtidig klare 140 kg, og med sine 4kg i vægt er den meget velegnet til camping.

Læs mere …

Nye Truma Mover®PowerSets

Truma lancerer nu tre nye PowerSets, som passer perfekt til Trumas Mover®XT-produkter. Centralt står den nye Truma BC 10 oplader, der er et halvt kilo lettere og betydelig mere kompakt end sin forgænger. BC 10 er konstrueret til ladestrøm på op til 10 ampere og har tre ladeprogrammer for henholdsvis våd/gel, AGM og Optima®-batterier, og kan desuden fungere som strømforsyning.
Læs mere …

Flere artikler ...