Tilbehør
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
OPDATERET 7/7 kl. 13:27:
 
Da vi har set at flere spørge ind til i diverse fora om flasker kan byttes, hvis de er delvis fyldte, har vi kontakte Primagaz.
 
Her fik vi at vide at hvis flasken er mere end 1/3 fyldt fik man ombyttet sin flaske til en ny fuld flaske.
 
Hvordan finder man så ud af om den er mere end 1/3 del fyldt.
En fyldt 10kg flaske med gas vejer 16,6kg, og 2/3 dele af 10kg svare til 6,6kg, så vejer din flaske mere end 10kg med indhold, kan du få den byttet til en der fyldt.
Tilsvarende for en 5kg flaske, den vejer 9,7kg fyldt, og 2/3 dele af 5kg svare til 3,3kg, så vejer din flaske mere end 6,4kg kan den også ombyttes.

 

Primagaz skriver følgende på der side:

Tilbagekaldelse

Primagaz tilbagekalder Compolite CS-flaskerne, markedsført under navnet PrimaDonna, i versionerne 5 kg (PD5) og 10 kg (PD10)

Primagaz er blevet påbudt af Arbejdstilsynet at tilbagekalde flaskerne, da de kan udgøre en sikkerhedsrisiko, hvis de befinder sig i en længerevarende brand.  

Hvis du er i besiddelse af en af de omfattede gasflasker, kan du henvende dig til den nærmeste Primagaz-forhandler, der vil ombytte den til en nyere og mere sikker gasflaske. Du kan finde listen over forhandlere her: http://primagaz.dk/find-forhandler

Sådan skal du forholde dig:

Hvordan identificerer jeg, om min flaske er omfattet af tilbagekaldelsen?

Alle flaskerne har samme udseende. Det er kun størrelsen, der varierer. Du kan identificere flaskerne ved at se på billedet ovenfor.

Hvad gør jeg, hvis jeg er i besiddelse af en Compolite CS-gasflaske?

Flasken udgør kun en sikkerhedsrisiko, hvis den udsættes for en længerevarende brand. Derfor kan du uden fare fragte flasken ned til den nærmeste Primagaz-forhandler, der vil hjælpe dig. Du kan finde listen over forhandlere her: http://primagaz.dk/find-forhandler

Hvordan skal jeg opbevare min flaske, indtil jeg kan ombytte den?

Flasken udgør ikke en sikkerhedsrisiko, med mindre den befinder sig i en længerevarende brand. Derfor kan du uden fare opbevare den, hvor du plejer, ligesom du kan køre med den i bilen uden risiko. Som altid bør du dog aldrig opbevare mange flasker samme sted.

Hvordan transportere jeg sikkert flasken ned til forhandleren?

Du kan uden risiko selv fragte gasflasken ned til nærmeste forhandler. Som altid skal gasflasken stå oprejst, når den transporteres.

For yderligere information:

Læs pressemeddelelsen om tilbagekaldelsen her