Tilbehør
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prima Core er ny serie lette luftmadrasser fra Robens®, som byder udendørseventyrere på endnu bedre komfort og isolering takket være et lag PrimaLoft® Infinity, der er fastgjort til overfladen på de indvendige kanaler.

Den optimale ydelse sikres af den robuste tryk og lås-ventil for nem oppustning og tømning. Luftmadrassen har en kompakt pakkestørrelse, og den slidstærke 30D ripstopnylon sikrer både en lav vægt og en høj isoleringsevne. Det vandrette bølgedesign tilpasser sig kroppens konturer og giver fast og behagelig støtte.Prima Core

Prima Core madrasserne fås i to tykkelser: 6 cm og 9 cm. Den 6 cm tykke model (til højre) vejer 580 g og er konturformet, så formen tilspidses ved fødderne for at reducere vægt og pakkestørrelse. Den måler 185 x 51 x 6 cm, når den er foldet ud, og kun 27 x 9 cm sammenpakket. Den 9 cm tykke model (til venstre) vejer 780 g, hvilket afspejler den ekstra isolering og de større, rektangulære mål på 195 x 60 x 9 cm – 31 x 9 cm sammenpakket. Begge luftmadrasser fås med kompressionsstropper og transporttaske.

Prima Core

Yderligere oplysninger, priser og nærmeste forhandler kan findes på robens.de.