Tilbehør
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

De nye rygsæk- og dagsryksækmodeller cementerer Easy Camp® som brandet med pakkeløsninger til en god pris, som passer til alt fra rejser over byliv til friluftseventyr. Iøjnefaldende, moderne farver gør de mange design endnu flottere, og detaljerne er de samme, som findes på mange dyrere produkter.

 

Det handler alt sammen om at se godt ud og føle sig godt tilpas. Invester i en Easy Camp rygsæk, og få et design, der vækker opmærksomhed, og en rygsæk med alle de nødvendige detaljer. Generel ergonomi, konturformede skulderstropper, regulerbart rygsystem, ventilation i ryggen og gode bæreegenskaber er blot nogle af de tekniske detaljer, som Easy Camp har forskellige bud på.

 

Selv den enkleste dagsrygsæk er grundigt gennemtænkt og gennemtestet for a sikre brugeren den bedst mulige friluftsoplevelse. Vigtige detaljer såsom reflekser, teknisk rygsystem, fastgørelsespunkter til vandrestave, delt hovedrum med ind- og udvendige lommer findes i alle modeller. De moderne dagsrygsække til brug i byen har alle de vigtige opbevaringslommer og udgange til hovedtelefoner, og de nye rejsetasker og rejserygsække fuldender billedet.

 

Reflect 25 En nyhed til 2015 er Reflect 25 (til højre), som fås i bløde farver og har et stort hovedrum med udgang til hovedtelefoner samt netsidelommer og en frontlomme med lynlås og rum. Konturformede og polstrede skulderremme giver komfort, uanset hvor meget der er i tasken. På den tilsvarende store Razar 30 er sidelommerne erstattet med en polstret computerlomme. Begge dagsrygsække er forberedt til drikkesystem. Den nye Rivet 60 rejsehåndtaske supplerer dagsrygsækkene og er egnet til overnatninger eller ture til motionscenteret.

 

Den nye Ghost 20 er en enkel dagsrygsæk med lille kapacitet og en frontlomme med lynlås og rum, så man har mindre genstande inden for rækkevidde. Ghost er forberedt til drikkesystem og har reflekser, netmateriale i ryggen og polstrede skulderremme med brystrem.

 

Rygsækkene Limit 60 og 80 er perfekte til rejser. Ud over et stort hovedrum har rygsækkene netsidelommer, en frontlomme med lynlås og rum og inderlommer med lynlås. Bærekomforten er øget ved hjælp af justerbar ryglængde, polstrede skulderremme samt hofte- og brystremme. Rygremmene kan lynes af ved f.eks. flyveture, og en aftagelig skulderstrop kan anvendes for nemheds skyld. Et bærehåndtag gør den nem at få fat på fra bagagehylder og bagagebånd i lufthavne. Et regnslag modstår dårligt vejr og holder indholdet tørt.

 

Dayhiker 25 og Haze 30Dayhiker 25 og Haze 30 (begge ses til højre) giver valgmulighed mellem to kapaciteter for dem, der er på farten. Adskillige lommer er lige ved hånden, så man nemt kan finde sine ting. De konturformede skulderstropper med brystrem og netmaterialet i ryggen sikrer god bærekomfort, og Haze 30 har en hofterem til yderligere stabilisering af dagsrygsækken. Dagsrygsækkene, der er forberedt til drikkesystem, har også udgange til hovedtelefoner samt regnslag.

 

Endelig videreføres Easy Camps populære Matric rygsækserie i 2015 for at opfylde behovene hos eventyrere, der er på farten i flere dage.

 

Yderligere oplysninger og nærmeste Easy Camp forhandler kan findes på easycamp.com