Tilbehør
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Cool bagsCamping er den perfekte mulighed for at prøve det store udvalg af lokale specialiteter, som man ikke nødvendigvis smager derhjemme.

Men transport og opbevaring af friske madvarer kan være et problem – på samme måde som hvis man vil tage mad med på udflugter eller hjem fra supermarkedet. Løsningen findes i Outwell® Cool ‘n’ Go kollektionen af kølebokse, køletasker og picnictasker.

 

Den nyeste model i Cool ‘n’ Go serien understreger det prisbelønnede innovative familiecampingbrands misundelsesværdige ry for vellykkede løsninger på alle behov inden for friluftslivet.

Det banebrydende sortiment af ECOcool kølebokse blev designet fra bunden og introduceret for to år siden for at opfylde den del af EU's miljølovgivning, som træder i kraft i 2015.ECO Grey

I år fås ECOcool sortimentets eksisterende 24-l modeller og en ny 35-l model (til højre), der passer til større behov, i mange forskellige farver. ECOcool Grøn 35 l omfatter den nyeste energibesparende teknologi og PU-isolering for maksimal ydelse. Den EEI-klassificerede ECOcool køleboks kan tilsluttes enten 12 V eller 230 V. Afhængig af valget holder den indholdet 18-25°C koldere end den omgivende temperatur eller 50-60°C varmt – perfekt til transport af takeawaymad! Et opdelt låg minimerer temperatursvingningerne, når man skal have adgang til indholdet, og køleboksen har et køleelement, der fungerer som skillevæg.

Denne fokus på detaljen ses også i serien af køletasker med helt nyt design. Materialevalget sikrer optimal isolering og ydeevne samtidig med, at de er nemme at pakke ned, både når de er foldet sammen og i brug. Farver, kanter og detaljer som de nye bærehåndtag, der kan ændres til en skulderstrop, er en del af disse flotte, moderne produkter, der er lige så velegnede i haven og i Puffin Greysupermarkedet, som de er på en picnic eller campingplads.

Detaljerne går igen i Outwells nye multifunktionelle Puffin indkøbstaske med isolerende indsats (til venstre), som er perfekt til småindkøb, mad og drikkevarer samt babymad og sutteflasker. Indsatsen kan fjernes, så Puffin kan fungere som en normal, flot indkøbstaske til hverdagsbrug.

Shear WaterSom det ses, kan et smart udseende gemme på praktiske funktioner, og de nye Shearwater, Cormorant og Petrel køletasker kan meget mere end bare at være flotte. Shearwater taskerne (L til højre) fås i tre størrelser i slidstærkt polyester med isolerende sølvfarvet aluminiumsfolie indvendig. Lågene i toppen kan åbnes helt, så tasken er let at pakke, og den har små praktiske side- og frontlommer til opbevaring af ting til skovturen. Taskerne har en praktisk regulerbar skulderstrop og er meget rummelige med fastgørelsespunkter til de dobbeltvævede rumdelere til Outwell køleelementer.CormorantCormorant serien (S til venstre) består af tre størrelser isolerede køletasker i slidstærkt og vedligeholdelsesvenligt 400D-polyester med PEVA-inderstof. Alle tasker har indbyggede udvendige lommer og en regulerbar strop, der kan bruges som bærehåndtag eller skulderstrop. Taskerne har et stort hovedrum, indvendige netlommer til ekstra opbevaring og en praktisk, stor U-formet åbning.PetrelDisse nye, smarte og handy Petrel køletasker er perfekte til mange forskellige fritidsaktiviteter – f.eks. udflugter, festivaler og strandture. Serien omfatter to firkantede tasker (S til højre) med praktiske frontlommer med lynlås til det vigtigste tilbehør og en lille netlomme indvendigt i låget. Begge modeller er sammenklappelige og fylder kun lidt sammenfoldet. De har et vandtæt, løst inderstof, der er nemt at rengøre.Picnic Shoulder BagMiddagen i det fri fuldendes af Outwells smarte picnictasker, der gør det let at planlægge måltiderne, med service og masser af opbevaringsplads for henholdsvis to og fire personer i Beecraigs picnicrygsæk og Somerset picnictasken (til venstre). Behagelige bærehåndtag og skulderstropper gør taskerne lette at bære.

Yderligere oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på outwell.com