OPDATERET 7/7 kl. 13:27:
 
Da vi har set at flere spørge ind til i diverse fora om flasker kan byttes, hvis de er delvis fyldte, har vi kontakte Primagaz.
 
Her fik vi at vide at hvis flasken er mere end 1/3 fyldt fik man ombyttet sin flaske til en ny fuld flaske.
 
Hvordan finder man så ud af om den er mere end 1/3 del fyldt.
En fyldt 10kg flaske med gas vejer 16,6kg, og 2/3 dele af 10kg svare til 6,6kg, så vejer din flaske mere end 10kg med indhold, kan du få den byttet til en der fyldt.
Tilsvarende for en 5kg flaske, den vejer 9,7kg fyldt, og 2/3 dele af 5kg svare til 3,3kg, så vejer din flaske mere end 6,4kg kan den også ombyttes.

 

Primagaz skriver følgende på der side:

Tilbagekaldelse

Primagaz tilbagekalder Compolite CS-flaskerne, markedsført under navnet PrimaDonna, i versionerne 5 kg (PD5) og 10 kg (PD10)

Læs mere …

De nye rygsæk- og dagsryksækmodeller cementerer Easy Camp® som brandet med pakkeløsninger til en god pris, som passer til alt fra rejser over byliv til friluftseventyr. Iøjnefaldende, moderne farver gør de mange design endnu flottere, og detaljerne er de samme, som findes på mange dyrere produkter.

Læs mere …

Der er nok mange der forbinder det, at køre med autocamper som det frie liv, for her er man ikke bundet af, at skulle ligge et bestemt sted.

Læs mere …

Flere artikler ...