Artikler

Grid List

Nye vejrbestandige borde til udendørsliv

Det innovative, prisvindende campingbrand Outwell® har lanceret en række smarte, vejrbestandige borde, der er perfekte til udendørsliv – særligt når møblerne ikke kan overdækkes i tilfælde af regn.

Læs mere …

Gode møbler er med til at gøre din campingoplevelse ekstra god og komfortabel. Det er vigtigt, at have møbler, der passer til netop dig og din families behov. Møbler der skal bruges på camping, skal være behagelige, lette at rengøre, lette at transportere og fylde mindst muligt, når de er pakket sammen.

Læs mere …

Wecamp, tilbyder et bredt udvalg af kvalitets campingmøbler, i lette materialer til fornuftige priser.

Stolene, der kan bruges som både camping- og fritidsmøblerer, fås i de aktuelle sorte nuancer. Stel og beslag er alle af aluminium, og kan klappes sammen, hvilket gør dem nemme at transportere.

Læs mere …

OPDATERET 7/7 kl. 13:27:
 
Da vi har set at flere spørge ind til i diverse fora om flasker kan byttes, hvis de er delvis fyldte, har vi kontakte Primagaz.
 
Her fik vi at vide at hvis flasken er mere end 1/3 fyldt fik man ombyttet sin flaske til en ny fuld flaske.
 
Hvordan finder man så ud af om den er mere end 1/3 del fyldt.
En fyldt 10kg flaske med gas vejer 16,6kg, og 2/3 dele af 10kg svare til 6,6kg, så vejer din flaske mere end 10kg med indhold, kan du få den byttet til en der fyldt.
Tilsvarende for en 5kg flaske, den vejer 9,7kg fyldt, og 2/3 dele af 5kg svare til 3,3kg, så vejer din flaske mere end 6,4kg kan den også ombyttes.

 

Primagaz skriver følgende på der side:

Tilbagekaldelse

Primagaz tilbagekalder Compolite CS-flaskerne, markedsført under navnet PrimaDonna, i versionerne 5 kg (PD5) og 10 kg (PD10)

Læs mere …

Når man skal på en tur med sin campingvogn, er der sikkert mange som har tænkt over, hvor meget vejer ens campingvogn egentligt.

Læs mere …

Prima Core er ny serie lette luftmadrasser fra Robens®, som byder udendørseventyrere på endnu bedre komfort og isolering takket være et lag PrimaLoft® Infinity, der er fastgjort til overfladen på de indvendige kanaler.

Læs mere …

Vi har talt med Jan fra Alaska på ferie for alle 2017 om Zibro Petroleumsovne.
Læs mere …

Nødvendig udskiftning af filterhus

Læs mere …

Her i foråret er der mange af os campister som skal til at gøre vores vogne forårsklar, og en af de ting der skal gøres er, at vaske dem udvendigt. Vores trængte måske mere end den plejer, da der ikke har været gjort noget ved den siden vi tog til Italien i sommers.

Læs mere …