Telte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

I den kommende weekend holder Knaus og Tabbert forhandlerne åbent hus, og de står klar til at hjælpe dig godt i gang med den nye campingsæson, samt fremvis alle de spændende 2014 nyheder.

Kom og oplev de spændende nyheder:

 

Knaus:

En helt ny Knaus Sport. Hævet i kvalitet og design, og sænket i pris! 3 skarpe kampagnemodeller i 3 populære grundrids – 450 FU med dobbeltseng, 500 EU med enkeltsenge og 500 QDK, en klassisk køjevogn. Priser fra 129.000 kr.

Südwind, en klassiker på 2 hjul. Sidste år præsenterede Knaus den flotteste Südwind nogensinde, og den har man selvfølgelig ikke ændret på. Her kan du opleve kvalitet, design og funktionalitet gå op i en højere enhed. På Südwind finder du også 3 kampagnemodeller, og som på den nye Sport er det med dobbeltseng, enkeltsenge og køjer. Priser fra 159.900 kr.

Tabbert:

Grande Puccini, nu med enkeltsenge. Den Award vindende Grande Puccini der sidste år blev lanceret med stor succes, kommer nu også i mindre udgaver og på enkeltaksel. En af disse kan du se hos KG camping i Kolding, som har fået en Grande Puccini 490 E hjem til weekendens åbent-hus arrangement. En High End campingvogn for 2, hvor hovedtemaerne er innovation, design og funktionalitet. 490 E er det perfekte valg til de kræsne par der sætter pris på kvalitet og design, og søger det unikke.

T@B er kult på hjul. T@B er lig med farve, inspiration, frihed, leg og stil. Uanset om det er i Lemon, Sunrise, eller som T@B White, så er den altid klædt på til en weekendtur eller ferie – En T@B passer til enhver lejlighed. Så i 2014 fortsætter vi med at begejstre sammen med de populære kultmodeller; T@B 320 RS, T@B 320 RS-White, T@B_OffRoad og T@B L 400… Du kan finde din nærmeste T@B forhandler på Tabbert.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Find nærmeste forhandler på www.knaus.dk – www.tabbert.dk

Husk også at du kan følge Knaus på Face book – "Alle os med Knaus" og "Alle os med Tabbert"