Alm. telte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Det skandinaviske brand, Easy Camp, tilbyder endnu mere luftteknologi til familiecampister på et stramt budget og nybegyndere i campinglivet med lanceringen af den nye AIR COMFY serie af tunneltelte, hvor oppustelig innovation og smarte og alsidige design giver fuld valuta for pengene.
AIR COMFY teltene er fremstillet af brandhæmmende PU-belagt 190T polyester med et vandsøjletryk på 3.000 mm. Teltene er lette og hurtige at rejse med yderteltet først eller i én arbejdsgang takket være tre separate luftrør, der pustes hurtigt og nemt op med den effektive medfølgende pumpe fastgjort til de praktiske ventiler. Dobbelte barduner fordeler belastningen i kraftig vind til sikker fastgørelse med pløkker.
 
Serien er udstyret med store opholdsrum med god ståhøjde til afslapning og spisning bag de store vinduer med gardiner. De praktiske detaljer omfatter en isyet teltbund og fleksibel Rear Ventilation med et beskyttende panel, der kan lynes ned og fastgøres, store døre til oversejl og indertelte plus tilhørende net.
 
AIR COMFY omfatter to modeller:
 
Hurricane 300 har sovepladser til op til tre personer i et smart oppusteligt tunneltelt med to rum er ideelt til par og børnefamilier, der ønsker et pålideligt og fleksibelt telt med enestående værdi for pengene. Flot farvekoordinering kombineret med praktiske luftrør og et stort buet solsejl beskytter fordøren. Store vinduer med gardiner, dørpaneler med net, isyet teltbund og god ståhøjde sikrer behagelig campingafslapning i det store opholdsrum.
 
Hurricane 300
 
Tempest 500 har sovepladser til op til fem personer i to indertelte, som er forbundet via en justerbar skillevæg. Perfekt til familier og venner, der ønsker et pålideligt og fleksibelt telt med privatliv om natten og uovertruffen valuta for pengene. Modellerne er udstyret med en for- og sidedør, der giver fleksibel adgang, og har store vinduer med gardiner, isyet teltbund og god ståhøjde. Alt dette sikrer campisternes komfort i det store opholdsrum med vinklet, udvidet front, der føles som en udestue.
 
Hurricane 500

Yderligere oplysninger om de oppustelige Easy Camp telte, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på easycamp.com