Alm. telte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Campister, som ønsker kvalitet, komfort og høj ydelse i et oppusteligt telt, der er let at slå op, vil elske den nye Outwell® Air Polyester kollektion. Den er udstyret med det nyeste forenklede Rigid Air System, som gør Air teltene attraktive for et nyt publikum. 

Outwell Rigid Air System (til venstre) er den fysisk mindst krævende og enkleste Outwell luftteknologi med individuelle rør, der pumpes op og tømmes separat ved hjælp af lettilgængelige udvendige ventiler og den medfølgende effektive håndpumpe. Systemet er udviklet for at give campister en nem introduktion til Outwell luftteknologien til en overkommelig pris – perfekt for nybegyndere eller dem, der overvejer at skifte fra traditionelle telte med stænger.

Outwell Air Polyester telte har dokumenteret pålidelige og populære design i Outtex 4000 – et polyesterstof af 100% taffeta specialdesignet til Outwell. Outtex 4000 har et vandsøjletryk på 4.000 mm, der føjer imponerende vandtæthed til det aerodynamiske designs vindafvisende egenskaber. Funktioner som f.eks. Outwell Easy Pegging System og Sealed Ground System (til højre) letter opsætningen og beskytter mod elementerne. 


Front- og sidedørene giver nem adgang til teltet. De indvendige store vinduer med det nye Aeroffective Ventilation System holder miljøet i teltet lyst og luftigt. Graden af privatliv kan tilpasses ved hjælp af fikspunktgardinerne.   


Air Polyester Collection består af to modeller i to størrelser. Roswell 6A og 5A (til højre) har henholdsvis seks og fem sovepladser i et indertelt med to sovekabiner.  Disse telte har en panoramafront med et stort solsejl med lynlås, der yder
beskyttelse mod al slags vejr. Bag front- og sidedørene findes en dør med heldækkende net, der øger ventilationen og beskytter mod insekter i varmt vejr.


Flagstaff 6A (nedenfor) og 5A har henholdsvis seks og fem sovepladser i et indertelt med to sovekabiner. Disse telte er kendetegnet ved deres store frontsolsejl med sidebeskyttelse, der giver ekstra beskyttelse mod vejret og opbevaring af møbler og legetøj. Bag den store fordør er en dør med heldækkende net, der øger ventilationen og holder insekter ude. 


Ekstraudstyr til alle modeller omfatter lukkede tilbygninger med robust stålramme. Det omfatter også teltunderlag og gulvtæpper, der øger komforten, beskytter bunden og letter vedligeholdelsen. 
Yderligere oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på outwell.com

110460_30_Roswell-6A_OUT16_s43
110460_30_Roswell-6A_OUT16_s43
110468_31_Flagstaff5_OUT16_s69_small
110468_31_Flagstaff5_OUT16_s69_small
AirPolyester_Rigid_Air_System
AirPolyester_Rigid_Air_System
AirPolyester_SealedGroundSystem
AirPolyester_SealedGroundSystem
Flagstaff_5A_1
Flagstaff_5A_1
Flagstaff_6A
Flagstaff_6A
Roswell_5A
Roswell_5A
Roswell_6A
Roswell_6A
Previous Next Play Pause