Alm. telte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Erfarne campister ved, at kvalitetstelte er dyre. Når alt kommer til alt, investerer de i et brands forskning og udvikling samt de anvendte materialer og særlige udendørsoplevelser, som de får ved at bruge brandets udstyr.

Kvalitetsbevidste campister ved, at Outwell® Smart Air TC kollektionen er det ultimative inden for stilfulde oppustelig familietelte, og at det skandinaviske brand nu har lanceret sit prisbelønnede Montana telt som spydspids for den imponerende kollektion.

Outwell Montana 6 er bredt anerkendt som det mest stilskabende familietelt, og det nye Montana 6SATC (ovenfor) kombinerer det populære design med det eksklusive Outtex® Airtech materiale. Denne tætvævede polyesterbomuld (SATC – Smart Air Technical Cotton) har en fremragende funktionalitet og giver et selvregulerende indeklima, der minimerer kondensdannelse samt holder teltet køligt på en varm dag og varmt, når temperaturen falder.

Opsætningen er gjort endnu nemmere takket være Outwell Advanced Air Tube System. Denne nye kategori af luftrør er udstyret med den gennemtestede Outwell One-go Inflation Technology, som gør det muligt at slutte den medfølgende effektive manuelle pumpe eller en valgfri elpumpe til en luftventil og pumpe selv det største telt op på ingen tid. Det er ikke engang nødvendigt at flytte pumpen fra rør til rør. Det korrekte tryk sikres ved hjælp af et manometer på den kraftige tovejspumpe.

Rammen er nem at rejse og samle ved hjælp af vinklede, opretstående rør i toppen, der også fungerer som tagstang og giver teltet større stivhed. Hvis teltet mod forventning skulle blive beskadiget, er det muligt at lukke af for hvert af de opretstående rør ved hjælp af ventiler (se billedet ovenfor), så man undgår, at hele rammen tømmes for luft, hvilket også letter reparationen. Når alle tømmeventiler åbnes, tømmes teltet hurtigt for luft, så det kan pakkes sammen.

De vinklede rør skaber ekstra loftshøjde og forbedrer evnen til at modstå vind. Alle korrekt opsatte Smart Air TC telte kan modstå vindstyrke 10. Outwell har desuden tilføjet sit Floating Guyline og Easy Pegging System (til venstre) for at lette opsætningen yderligere samt øge stabiliteten og sikkerheden.

Teltets front er udstyret med et solsejl for at give solbeskyttelse, og det kan rulles tilbage eller lynes af alt efter vejr og opsætningskrav.

Hvis vejret vender, udgør det overdækkede indgangsparti med aftagelig bund et område, hvor man kan lægge vådt og mudret tøj, inden man træder ind i teltet. Vand og insekter holdes også ude af teltet ved hjælp af Outwell Sealed Ground System (til højre), som er permanent fastgjort til yderteltet. Dørpaneler med myggenet, som kan lynes helt på, sikrer ventilation i teltet og ingen insekter.

Airtech polyesterbomuldsmaterialet i det store opholdsrum giver en særlig atmosfære, når man opholder sig inde i teltet. De store tonede vinduer med lynlåsgardiner giver UV-beskyttelse, godt udsyn og ikke mindst privatliv. Universalinderteltet giver alsidig soveplads med et mørkt loft, som begrænser lysindtrængningen og gør det nemmere at falde i søvn.

Komfort og beskyttelse er vigtige faktorer, og de populære valgmuligheder omfatter et udvalg af tæpper, et underlag og en lukket tilbygning.

Yderligere oplysninger om det oppustelige Montana 6SATC familietelt, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på outwell.com.