Det skandinaviske brand, Easy Camp, tilbyder endnu mere luftteknologi til familiecampister på et stramt budget og nybegyndere i campinglivet med lanceringen af den nye AIR COMFY serie af tunneltelte, hvor oppustelig innovation og smarte og alsidige design giver fuld valuta for pengene.
Læs mere …

Campister, som ønsker kvalitet, komfort og høj ydelse i et oppusteligt telt, der er let at slå op, vil elske den nye Outwell® Air Polyester kollektion. Den er udstyret med det nyeste forenklede Rigid Air System, som gør Air teltene attraktive for et nyt publikum. 

Læs mere …

Den største Outwell® teltkollektion er blevet komplet opdateret, så der nu er endnu flere stilfulde valgmuligheder. De praktiske tilføjelser omfatter det meget efterspurgte overdækkede indgangsparti og den nye buede konstruktion af stængerne, hvoraf nogle er af stål og andre af glasfiber, hvilket gør teltet hurtigt at slå op, samtidig med at vægten og pakkestørrelsen reduceres.

Læs mere …

Det innovative, prisvindende familiecampingbrand Outwell ønsker, at endnu flere campister skal opleve glæderne ved et telt, der er fremstillet af det specielt designede og markedsførende Outtex Airtech polyesterbomuld. Materialet sikrer et unik indeklima, idet kondensdannelse helt undgås, og teltet føles køligt, når det er varmt udenfor, og varmt, når det er koldt udenfor.

Læs mere …

Flere artikler ...