Fortelte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

For de ar jer der fulgte med i Live-Tjenesten under messen i Herning, kan måske huske overskriften "Dansk "verdensnyhed"".

Det var selvfølgelig en overskrift der tog munden for fuld, for med DWT's Atelier Chalet, er det nu officielt en nyhed på det danske marked, og uofficielt har det kunne ses i Esbjerg længe. Men nu har vi danskere endeligt fået muligheden, for at købe teltet ved alle danske DWT forhandlere.

 

Atelier Chalet, er vel nok det mest flexible telt der findes på markedet med hensyn til at opbygge det som man vil med døre og vinduer. Man kan flytter rundet på de store moduler med døre og vinduer, så de er præcist hvor man vil have dem, og om man vil have en standart dør eller en rundbuet dør, panoramavinduer plus med myggenet kan erstatte de almindelige vinduer, døren kan være i front eller i siden.
Dybten er standart 2.40m men man kan også få det lavet individuelt, hvis man f.eks. vil have den på 3m, og der er 6 farver at vælge imellem.
Og sådan kan man blive ved længe. Bare det at bestille kan næsten være en hel videnskab, for man skal faktisk udfylde et 5 siders stort dokument med alle sine valg før end man kan bestille det.

Du kan downloaded et eksemplar af af dokumentet her i PDF-format her (Husk at få det nyeste udleveret eller dowenloaded fra DWT's hjemmeside, dette er kun for gennemsyn): 

Atelier Chalet.pdf

Hvis vi kigge nærmere på selve teltet, så er noget af det der tiltaler undertegnede, er de sammensyede hjørner i græskanten, der skaber optimal tæthed, sammen med der hvor stængerne står, meget pænt udført. Yderligere er der velkro kanaler til stænger der går påå yværs af teltdugen, lige under vinduerne, og i taget for at dugen ikke skal stå og blafre/klaske med stængerne, når det blæser. Afslutningen af deres lynlåse er også blevet bedre end i andre modeller, så der ikke er så meget som hænger frit og derved larmer når det blæser. Der er dobbelt gardinskinne, og jeg har skrevet det før, gardinet glider bare så let med den skinne, at det er en ren drøm.

Atelier-Chalet-01
Atelier-Chalet-01
Atelier-Chalet-02
Atelier-Chalet-02
Atelier-Chalet-03
Atelier-Chalet-03
Atelier-Chalet-04
Atelier-Chalet-04
Atelier-Chalet-05
Atelier-Chalet-05
Atelier-Chalet-06
Atelier-Chalet-06
Atelier-Chalet-07
Atelier-Chalet-07
Atelier-Chalet-08
Atelier-Chalet-08
Atelier-Chalet-09
Atelier-Chalet-09
Atelier-Chalet-10
Atelier-Chalet-10
Atelier-Chalet-11
Atelier-Chalet-11
Atelier-Chalet-12
Atelier-Chalet-12
Atelier-Chalet-13
Atelier-Chalet-13
Atelier-Chalet-14
Atelier-Chalet-14
Previous Next Play Pause