Fortelte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Jeg har set hende før, og henover de sidste måneders tid, må jeg sige at jeg er blevet mere og mere forelsket, og hver gang jeg ser hende, flirter jeg med hende som katten om den varme grød.
Hun er ingen skønhed, men alligevel ser hun godt ud, når hun står der i alt sin pragt, også selv om hun er lidt bred over bagen, og har til både gården og gaden. 

 

Hun er smart, flexibel, og så kan hun tilpasse sig næsten ethvert behov jeg har. Omvendt så er vi også vidt forskellige for, hvor jeg er den rejselystende, er hun mere til de faste rammer og blive hjemme.
Som mange andre attraktive kvinder, er hun en dyr dame og derfor uden for min økonomisk rækkevide, så derfor må jeg nøjes med at flirte.

Hendes navn er Prisma - Isabella Prisma

Det er selvfølgelig forteltet Isabella Prisma, jeg hentyder til, for her må jeg nok konstaterer, at det er lykkes Isabella at lave det ultimative fastliggertelt, hvis man altså ligge helt fast på samme campingplads. Køre man bare det mindste, er deres villa nok en lidt bedre løsning.

Det ligner et forvokset Penta, for med sine 4 meter i dybten og et A-mål på op til 1289, er det størrer end mange dagligstuer, og sammen med sin flexibel front, hvor der kan laves "udestuer", en karnap der virker som et indgangsparti der bare er overdækket eller kan lukkes helt af, er det optimalt i alle vejrforhold, uanset og det regner så der er muder over det hele, sneen ligger i flere cm. eller om solen skinner, så kan fronten tilpasses.

Hele teltet holdes oppe af et Megaframe stel i stål, hvor stængerne er 32mm i diameter og 1,2 mm tykt stål, og hvis nogen har spekulationer over om den store teltdug kan holde, har Isabella løst det ved at dele teltdugen på langs i to, og lige under syningen har de sørget for at stængerne går, så den bliver skjult.

Men med en vejl. udsalgspris fra kr. 25.000,- er det også et telt i den dyre ende, men som vi alle ved, kvalitet koster.

 

Prisma-01
Prisma-01
Prisma-02
Prisma-02
Prisma-03
Prisma-03
Prisma-04
Prisma-04
Prisma-05
Prisma-05
Prisma-06
Prisma-06
Prisma-07
Prisma-07
Prisma-08jpg
Prisma-08jpg
Prisma-09jpg
Prisma-09jpg
Previous Next Play Pause