Fortelte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Efter stor salgssucces i England af fortelte der udmærker sig med det patenterede AirFrame luftstel, er engelske Kampa nu klar til at blive introduceret på det danske marked.
De eksklusive og smarte fortelte kan ses hos Camping Agenten i Europahallen på CAMPING 2014 AALBORG, der gennemføres i Aalborg Kongres & Kultur Center 7., 8. og 9. februar.
 

Hemmeligheden bag de engelske fortelte er, at de traditionelle stænger er erstattet af et stærkt oppusteligt luftstel. Nu er det slut med at samle stænger eller opdage, at der mangler én eller flere dele i teltposen.

Luftstel er nyt, hvad angår bærende konstruktion. Forteltet er nemlig opbygget af luftkanaler, som er forbundet og fastgjort til forteltet.  Man starter med at benytte den medfølgende luftpumpe, og så pumper man fra et enkelt punkt.

- Kampa forteltene henvender sig til de kunder, som er blevet trætte af at samle stænger, inden forteltet kan sættes op. Det er ganske nemt at bruge Kampa Rally Air. Man trækker blot forteltet på campingvognens teltskinne, sætter pløkker i alle fire hjørner, fastgør pumpen og så går man ellers i gang med at pumpe, forklarer Peter Outzen fra Camping Agenten ApS, der er dansk importør.

Lette at sætte op

Kampa Rally Air forteltene er ikke blot lette at sætte op. De er også op til 27 procent lettere end tilsvarende fortelte med glasfiber- eller metalstænger. Endnu en fordel er, at man undgår metal mod metal på vognsiden og dermed risiko for at få skrammer, fordi stængerne er erstattet af bløde luftkanaler.

Kampa Rally Air fortelte er utroligt holdbare, og de er i stand til at klare de fleste situationer. Hver luftkanal er fremstillet af oppustningsrør, der lynes til et hårdt armeret cover. Dette cover er lynet ind i en kraftig polyester løbegang i forteltet.

 

- Kampa Rally Air findes i to udgaver, 260 og 390. Model 260 er velegnet til kortere ophold, men kan trods størrelsen også bruges til et længere ophold. 390-modellen henvender sig til kunder, der tager på længere ferier, men er også velegnet til et kort weekendophold, fordi det er nemt og hurtigt at sætte op, forklarer Peter Outzen.

Designmæssigt har Kampa satset på at nå et stort og bredt publikum ved at benytte neutrale farver, som vil klæ’ alle campingvogne og autocampere. For den sidstnævnte gruppe er der mulighed for at købe busteltet Travel Pod Air, som også benytter luftkanaler. Det er, som søstermodellerne, lige så nemt at sætte op, og så kan det stå alene, når man har brug for køretøjet.