Fortelte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Mange kender Outwell for deres almindelige telte, men i de senere år, efterhånden som luftteltene har taget deres indtog på markedet, har Outwell også udviklet deres bud på bustelte og fortelte til campingvogne.
Det var ikke mindst synligt i år på messen Ferie for alle i Herning, for der havde Outwell hele 2 stande, en med deres "normale" telte og så en hvor de fremviste deres Telte til campingvogne.
 
Almindelige telte
Men lad os først kigge lidt på deres normale telte og tilbehør. For Outwell har over de seneste år også forsøgt at lave møbler der skulle give én, en følelse af at være hjemme i dagligstuen, med både oppustelige møbler og sammenklappelig.
 
 
 
De oppustelige møbler får som en 2 personers sofa, en lænestol og en puf. Vi forventede at de var meget bløde og man ville synke dybt ned i dem, men det var på ingen måder tilfældet, trods det at stolen som vi prøvede, var lidt af luften taget ud af den. Det gav dog et lidt blødt ryglæn, hvilket også med fordel godt kunne være lidt højere, for at give bedst muligt støtte, men ellers en god siddekomfort.
 
De sammenklappelige hvad også en meget fin siddekomfort, og især ryglænet havde en fin højde. Man følte lidt man sad dybt i dem, men det var bare med til at understøtte siddekomforten.
Der var ingen nye serie af telt i år, men de fleste havde fået nogle mindre justeringer. VI kiggede nærmere på deres 5 personers Phantom 5SA lufttelt. De har en fin størrelse og indretning, der giver den plads der skal til, både i sovekabinerne og i opholdsrummet. Der er også et fint dybt udhæng man kan side under for at få skygge på de meget solrige dage.
 
outwell-03
outwell-03
outwell-04
outwell-04
outwell-05
outwell-05
outwell-06
outwell-06
Previous Next Play Pause

Sovekabinerne er inddelt i forholdt 60/40, så der er plads til 3 børn i den venstre side og 2 voksne i den anden, eller måske endnu bedre, for familien på 4, to voksne i venstre og to børn i den højre.
Det er bygget om Outwells kendte luftsystem, hvor der kun er et sted man skal tilslutte pumpen for at pumpe hele teltet op. Det er lavet i 100% polyester, med fine ventilationsmuligheder og kan klare et vandsøjletryk på 6000mm. Der er også mulighed for at købe tilbehør som dobbelt tagbeskyttelse og lukket tilbygning.
Prisen for teltet er vejl. 11.999,95, men kunne på messen fås til 10.479,-.

Fortelte
Som tidligere nævnt, havde Outwell også en separat stand med fortelte til campingvogne. De har selvfølgelig haft fortelte de tidligere år, men ikke i så stort et omfang som i år.
Vi kiggede nærmere på deres TIDE Serie, som fås i fire størrelser med bredder på 3.20m, 3.80m, 4.40m og 500m, alle med en dybde på 3 meter, og en stå højde på over 2 meter helt forrest i teltet, hvilket mange andre lufttelte ikke kan tilbyde, så her er der mulighed for at få et lufttelt der passer til langt de flestes behov.
 
outwell-10
outwell-10
outwell-11
outwell-11
outwell-12
outwell-12
outwell-13
outwell-13
Previous Next Play Pause

Fronten er i et stort stykke og kan lynes helt eller delvist af, og er sat fast med velcrobånd rundt om luftpontongerne, så de ikke blafre i vinden.
Yderligere kan man dele rummet med en skillevæg (ekstra udstyr) med dør, hvilket giver mulighed for at noget der minder om en veranda, ved at fjerne siden og så rulle en del af fronten til side. Derved får man en del af taget som et halvtag, en smart funktion som kan give god skygge for solen, eller man kan sidde tørt om aftenen når duggen falder.
Der kan yderligere tilkøbes annex.
Priserne starter fra vejl. 8.995,-