Fortelte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Siden 1985 har Penta været kendt og anerkendt som et rummeligt og gennemtænkt fortelt og Penta er bare blevet bedre og bedre.

Penta blev født i 1985. Det var en fødsel, der blev set hen til. For Isabella havde kortlagt, at campisterne ønskede et fortelt, der var rummeligt, og som var ekstremt stabilt ved helsæsonscamping, som også dengang ofte startede i påsken og varede til hen i september. Ja, for nogles vedkommende til og med efterårsferien.

 

På forkant
Siden 1985 er Penta ikke ændret ret meget i sin grundkonstruktion, for det var så meget forud for sin tid, at det ikke har været nødvendigt. Alligevel er Penta i dag et højteknologisk produkt, som er gennemtænkt i alle detaljer, og som i 30 år er gennemtestet af forbrugere. Men ændringer skal der selvfølgelig til, hvis de har mening. Af ændringer igennem årene kan således nævnes, at der i 1989 blev introduceret lysfelter i taget. Det gav indemiljøet et frisk pust, så det blev bedre end i andre gode telte.

 

 

Læs mere om Penta

 

Penta

Penta har det hele et standtelt kan tilbyde. En dybde på 3,50 m uden generende midterstang og en form, så hele pladsen kan udnyttes. Tonede vinduer, der begrænser det skarpe sollys, men stadig et lyst interiør takket være ovenlyspaneler og store vinduespartier. Materialet er Isacryl, en kraftig acryl, der tillader forteltet at ånde og kombineret med myggenetvindue i den ene gavl og mange åbningsmuligheder giver dette et optimalt indeklima.  

Penta Concept

Penta Concept er ideel, når du er standcampist og gerne vil minimere tiden på vedligehold af forteltet. Udover en flot overfladestruktur på IsaTex-materialet, er det også belagt, så det nemt holdes rent og fri for smuds. Samtidig hindrer det omløbende udhæng, at snavs fra taget løber ned ad siderne. Istedet kan tiden bruges på at slappe af med familien og andre camping-aktiviteter i det store rum med 3,50 m dybde. Indeklimaet i forteltet er optimeret med myggenetvindue i begge gavle og de mange åbningsmuligheder Penta Concept kan tilbyde. 

Penta Thirty

Forteltet til hele familien – gennem 30 år

For 30 år siden – i 1985 så det første Penta fortelt dagens lys.
Det fejrer vi i år med det nye Penta Thirty. Penta Thirty har alt, hvad du måtte ønske i et standtelt – en dybde på 3,50 m uden generende midterstang og en form, så hele pladsen udnyttes. Materialet er Isacryl, en kraftig acryl, der tillader forteltet at ånde. Myggenetvinduer i begge gavle, og de mange åbningsmuligheder, giver et optimalt indeklima. Et sandfarvet tag giver et blødt og varmt lys i forteltet, og kombinationen af lysbånd i taget og store vinduespartier med klar folie, gør Penta Thirty til et lyst og venligt fortelt at opholde sig i. 

Læs mere om Pentas historie