Mange kender Outwell for deres almindelige telte, men i de senere år, efterhånden som luftteltene har taget deres indtog på markedet, har Outwell også udviklet deres bud på bustelte og fortelte til campingvogne.
Læs mere …

2018 sæsonen skydes i gang med en helt ny serie af luftfortelte fra Ventura Air. I Ventura Air teltene har vi kombineret den bedste teknik inden for lufttelte med velkendte Isabella materialer.
Læs mere …

For mange campister er det en kedelig dag, når de må erkende, at det er slut for denne sæson. Det er forbundet med lidt vemod, at skulle sige farvel til det frie campingliv, turene eller den faste tilbagevenden til forteltet og vognen på campingpladsen.

En gang campist altid campist – også året rundt
Men sådan behøver det ikke være. Helårscamping er ikke noget, der er forbeholdt campister under varmere himmelstrøg. Når Isabella har helårstelte på programmet, er det et forsøg på at indfri forventningerne hos de efterhånden flere og flere, der ikke vil have, at sæsonen slutter, når bladene falder af træerne. I de senere år er campingsæsonen sluttet senere og startet tidligere.

 


Camping 24/7/365
Helårstelte er faktisk det, de hedder. Isabella har flere spændende udgaver fx Isabella Universal 360 og 420 Coal, der med tilbehør som vintersikring, stormsikring og termotag kan skabe god campingkomfort for dem, der ikke kan få nok af det frie liv som campister. Dertil kommer en lang række andre produkter, der kan sikre gode campingoplevelser hele året, for eksempel Isabella lamper, der med den nye LED teknologi kan være tændt hele aftenen med et minimalt strømforbrug.

Helårs- og vintercamping kræver lidt mere
Vintercamping er oplagt med et fortelt, der er bygget til det, men vintercamping kræver alt andet lige lidt mere forberedelse end camping i højsæsonen. Pakkelisten og forberedelserne ser lidt anderledes ud. Fx er vinterdæk på campingvognen et must, hvis man kører til Sverige i vinterperioden. Bilens batteri og evt. ekstra batterier skal tjekkes. Bikinien skal erstattes med dynejakker og gode varme dyner er et must. Med et fortelt, der er bygget til at være ude hele året og en gennemtænkt pakkeliste, har man alle muligheder for at sikre sig alle campinglivets glæder, også selvom vejrudsigten siger ”bliv hjemme”.

Gå ind på www.isabella.net og se, hvordan du sikrer dig en god campingoplevelse, også når temperaturen falder.

Siden 1985 har Penta været kendt og anerkendt som et rummeligt og gennemtænkt fortelt og Penta er bare blevet bedre og bedre.

Læs mere …

I 2015 byder Isabella på en lang række spændende nyheder. Du finder bl.a. det nye Penta Thirty fortelt, en jubilæumsmodel i anledning af Penta-modellens 30 års fødselsdag. Derudover finder du det nye Universal 420 Coal – et deltelt til brug i alt slags vejr. Også en masse spændende og praktisk tilbehør til dit campingliv, og den nye rengøringsserie IsaClean, finder du i 2015 programmet.

 

Læs mere …

Flere artikler ...