Artikler

Grid List

Mange kender Outwell for deres almindelige telte, men i de senere år, efterhånden som luftteltene har taget deres indtog på markedet, har Outwell også udviklet deres bud på bustelte og fortelte til campingvogne.
Læs mere …

Til sæson 2018 er Kampa igen på banen med store nyheder, et All-Season fortelt der kan bruges som fastligger telt, samt opgraderede designs og helt nye modeller.
Læs mere …

2018 sæsonen skydes i gang med en helt ny serie af luftfortelte fra Ventura Air. I Ventura Air teltene har vi kombineret den bedste teknik inden for lufttelte med velkendte Isabella materialer.
Læs mere …

Det skandinaviske brand, Easy Camp, tilbyder endnu mere luftteknologi til familiecampister på et stramt budget og nybegyndere i campinglivet med lanceringen af den nye AIR COMFY serie af tunneltelte, hvor oppustelig innovation og smarte og alsidige design giver fuld valuta for pengene.
Læs mere …

Campister, som ønsker kvalitet, komfort og høj ydelse i et oppusteligt telt, der er let at slå op, vil elske den nye Outwell® Air Polyester kollektion. Den er udstyret med det nyeste forenklede Rigid Air System, som gør Air teltene attraktive for et nyt publikum. 

Læs mere …

Erfarne campister ved, at kvalitetstelte er dyre. Når alt kommer til alt, investerer de i et brands forskning og udvikling samt de anvendte materialer og særlige udendørsoplevelser, som de får ved at bruge brandets udstyr.
Læs mere …

Som jeg lovede sidste weekend, ville jeg give nogle tips og tricks i forbindelse med Isabelles solsejl Shadow.

Læs mere …

Hvis rejsen går til varmere himmelstrøg, eller den danske sommer viser sig fra sin bedste side, kan det være en stor fordel med god afskærmning for solen.

Isabella har et bredt udvalg i forskellige solsejl, et til enhver smag. Shadow – rejsesolsejlet, der lynhurtigt sættes op uanset hvor du er. Eclipse – der kan sættes på forteltet og dermed udvide forteltets areal med en skyggefuld terresse. Sunshine – solsejlet, hvortil der nu fås en smart front. Sidst, men bestemt ikke mindst, Transit – solsejlet, der kan udbygges til et komplet rejsefortelt.

Læs mere …