Danske campingpladser
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Hvis man skal have sig et campingpas og går på FDM's side for at købe det, bliver man informeret om, at det er obligatorisk at have et campingpas med, hvis man vil ligge på en dansk campingplads.

Dette er ikke sandt og meget vildledende, for det er kun campingpladser der er medlem af campingrådet som stiller dette krav, men det har altså intet med den danske lovgivning at gøre.
Faktisk kan man besøge omkring 44 danske campingpladser idag uden, at skulle have sådan et campingpas.


Campingrådet lige så
På siden www.danskecampingpladser.dk, der drives af Campingrådet, under information\ordensregler står der:

[Citat]
Campingpas er obligatorisk på godkendte campingpladser i Danmark. Dit campingpas opbevares på lejrchefkontoret under opholdet og udleveres igen ved afrejsen.
[Citat slut]

 

Her forsøger campingrådet tillige at retfærdiggører deres eget campingpas, dog med den tvist at campingpladserne også skal være godkendte!

Godkendte af hvem?

Ja, campingrådet, sagt på en anden måde. Campingrådet mener åbenbart ikke at en campingplads er godkendt, hvis den er godkendt af kommunen, og intet har med campingrådet at gøre, for her er der intet krav om at man skal have et campingpas.

Vi har fra Campingoplevelser.dk side af henvendt os til FDM, ved at skrive til dem via deres side på nettet, men her en måned efter har de hverken ændret ordlyden af deres salgsannonce eller givet os et svar retur.
Tilgengæld har de fjernet muligheden for at diskuterer deres emner, hvor vi også påpegede dette problem, så vil de mon forsøge at skjule, at de er blevet gjort opmærksom herpå?
Her kan det måske være rart at vide at FDM er en del af campingrådet.

Ovenstående skal ikke ses som en hets imod selv campingrådets campingpas, for det indeholder også en del gode ting, bl.a. en forsikring.

Men vi er her på Campingoplevelser.dk meget trætte af denne vildledning der forgår om campingrådets campingpas, for det er på ingen måder obligatorisk set fra lovgivningens synsvinkel, men alene et krav fra netop campingrådet, og kan kun ses som et ekstra kommercielt gebyr og intet andet. Om du så mener at de kr. 110,- er nogle penge du godt vil give ud eller ej vil vi her på Campingoplevelser.dk lade alene være op til dig, men vi her på Campingoplevelser.dk har det.