Hvis man som vi godt kan lide, at komme ud at se noget, når man er på campingture, og man har taget campingvognen med, til området ved Venedig, så er en udflugt til Grotte Di Cagleron, så absolut en tur værd. 

Læs mere …

Når man kommer til Treviso for første gang og i bil, skal man som regl finde en parkeringsplads, og her har de lavet det sådan flere steder, at pladserne er nummereret, så når man skal betale for sin parkeringsplads i parkometeret, skal man indtaste parkeringspladsen nummer, som er skrevet på vejen med hvide tal.

Læs mere …

Kommer man til Verona må man ind og se den velbevaret arena, der er opført, som er et romersk amfiteater,hvor der blev opført kampe med løver og gladiatore.

Arenaen er utrolig flot og velholdt, på trods af at den er næsten 2000 år gamle. Dette kan skyldtes at man allerede i 1600 tallet begyndete at restaure den.

Facaden er bygget af hvide og lyserøde kalksten, men desværre er den yderste ring blevet ødelagt efter et jordskælv i 1117, hvorefter indbyggerne tog mange af stenene til andre bygninger. 

Læs mere …

Palmanova er en smuk renæssance by fra slutningen af 1600 tallet, den er bygget efter idealer om en Utopi, så byen var et sted hvor alle var lige og skulle hjælpe hinanden, og derfor lavede de militæriske arkitekter den ni stjernet, så den samtidigt blev den perfekte fæstning mod fjenden fra øst.
 

Læs mere …

Her i sommers (2013), fik vi endeligt taget os sammen til at, nu skulle vi ud at se et vinslot. For man kan ikke være i Italien i så mange år i sin sommerferie, og så ikke have været ude og besøg et vinslot.

Så i år skulle det være, og vi havde en brochure fra sidste år til et vinslot der hedder Castello di Roncade. 

Læs mere …

En af de ting man ikke må snyde sig selv for, hvis man holder ferie omkring venedig, f.eks. på en af de mange campingpladser der ligger på Lido Di Jesolo, er en tur på gåben, cykel eller i bil ud i den lillae lagunen bag selve Lido Di jesolo. Specielt kan der anbefales en  dag på cykel, da de fleste veje er meget fine og astfalterede, og der er måske mere end 30 km vej at cykle på i alt.

Læs mere …

Flere artikler ...

Underkategorier