I det allersydligste Tyskland, finder man en af de smukkesste natur oplevelser, hvis ikke den smukkeste i tyskland, Kônigsee.

Kônigssee er en bjergsø, som ligger godt 4 Km fra byen Berchtesgaden, tæt op ad grænsen til Østrig, omgivet af høje bjerge.

Læs mere …

Bergen-Belsen koncentrationslejren ligger imellem Hamburg og Hannover ved byen Celle, og man køre forbi afkørelsen når man køre sydpå.

Lejren blev brugt under 2.verdens krig til politiske fanger og til de jøder der ikke blev sendt videre til udryddelseslejre som Auswitch og Dachau.

Men derfor er det stadigvæk en grufuld historie der gemmer sig bag indgangen.

Man kommer ind i den eneste bygning i lejren når man ankommer, derinde kan man se de orignale bøger, hvori folk blev registeret, og hvor der er skrevet om de døde, blev overført, eller var så heldige at være i live ved befrielsen i April 1945.

 

Læs mere …

I er på vej rundt om München, og pludseligt dukker den store hvide facade af Allianz Arena op, som et genkendeligt varetegn fra sidste år I var afsted på ferie. Du bliver imponeret over størrelsen, og tænker det er godt nok stort det stadion. 

Læs mere …