Italien
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Når man kommer til Treviso for første gang og i bil, skal man som regl finde en parkeringsplads, og her har de lavet det sådan flere steder, at pladserne er nummereret, så når man skal betale for sin parkeringsplads i parkometeret, skal man indtaste parkeringspladsen nummer, som er skrevet på vejen med hvide tal.

 

Og er man ikke klar over det, kan man som vi stå længe foran, sådan en automat og forsøge, at tyde det som står på Italiensk, da den bare spytter pengene ud igen indtil man har indtastet nummeret.

 

Godt det at byen Treviso, ligger omkring 40 Km nord for Vendig, og inde i landet, kan den godt samlignes med Venedig. For man har ikke været længe i byen, før end man støder på kanaler som forgrener sig ud fra floden Fiume Sile, som løber igennem det meste af byen. Kanalerne slynger sig ind igennem bygningerne, så der nogle steder hænger altaner udover kanalerne, måske 1 meter over vandspejlet. Andre steder kan man gå lige ud fra sin have ud i kanalen.

 

 

  

Alene det at følge Fiume Sile igennem byen er en meget flot tur da der langs floden er rigtigt mange flotte gamle bygninger, og vandet er rimeligt rent, så kigger man godt efter, kan der i vandet både ses store fisk og slanger.

     

Byen byder også på en hel del kirker, og en katedral, med Kirken St. Johannes Døberen, lige ved siden af  så er man til det kan man få mange timer til at gå i Treviso, hvis man ellers ikke som os, kommer midt i siestaen (Jeg ved ikke, hvorfor vi altid skal ankomme til de flotte byer midt i siestaen).

Inde i bymidten er der også opført en stort monument for de faldne i alle krige.

  

Så skal det ikke lige være Venedig, og man skal prøve at sejle i Gondoler, så kan en tur til Treviso stærkt anbefales, da den ikke er overfyldt af turister, dens bygninger er mindst lige så flotte, der er rent og pænt, og skal man have en forfriskning, føler man ikke at der lige har været en tyv i lommen på dig når du har betalt.

Så alt i alt en meget bedre oplevelse end Venedig.

Treviso-01
Treviso-01
Treviso-02
Treviso-02
Treviso-03
Treviso-03
Treviso-04
Treviso-04
Treviso-05
Treviso-05
Treviso-06
Treviso-06
Treviso-07
Treviso-07
Treviso-08
Treviso-08
Treviso-09
Treviso-09
Treviso-10
Treviso-10
Treviso-11
Treviso-11
Previous Next Play Pause