Italien
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

En af de ting man ikke må snyde sig selv for, hvis man holder ferie omkring venedig, f.eks. på en af de mange campingpladser der ligger på Lido Di Jesolo, er en tur på gåben, cykel eller i bil ud i den lillae lagunen bag selve Lido Di jesolo. Specielt kan der anbefales en  dag på cykel, da de fleste veje er meget fine og astfalterede, og der er måske mere end 30 km vej at cykle på i alt.


 

 

En af de mange hvide fiskehejre

Landskabet er fantastisk, med en masse vandhuller rundt omkring, hvor den ene krid hvide fiskehejre efter den anden står på lur for at fange fisk. Landskabet strækker sig næsten så langt som øjet rækker med den specielle lillae sølavendel der findes i området, og som står i fult flor sidst på sommeren. Små vandløb og huller, findes overalt så det ligner et helt marksland, og kommer man langt nok ud i området kan man se det skæve kirketårn på øen Burano.
 


En fiskehytte


Landskabet strækker sig næsten så langt som øjet rækker med den specielle lillae sølavendel der findes i området, og som står i fuldt flor sidst på sommeren. Små vandløb og huller, findes overalt, så det ligner et helt marksland, og kommer man langt nok ud i området kan man se det skæve kirketårn på øen Burano.
 

Her ses den lillae Lavendel


Hvis man bevæger sig ud i lagunen, skal man ikke snyde sig selv, for den lille by Lio Piccolo, som mest af alt ligner en forladt mexicansk by fra forige århundred, taget ud af en spaghetti western. Med sine faldfærdige huse og kirken som er tilegnet S. Maria della Neve (Santa Maria af Sne), bliver man nærmest sat halvandet hundred år tilbage i tiden.

 

 

Byen Lio Piccolo


Ellers kan man finde mere eller mindre specielle bygninger, dog er langt de fleste faldfærdige, men har deres egen charme.
 

Et af de mange sjove huseMon de laver store pizza'er her?


I 2013 var vi også i lagunen, her fik vi den fantastiske oplevelse at se vilde Flamingoer, som kan ses i videoen her: