Artikler

Grid List

Jeg har egentligt været medlem siden 2011, men undskyldningerne har været mange for ikke at kunne deltage i et træf, selv om lysten ikke har manglet.

Læs mere …

Forord 

Hvorfor nu denne underlige overskrift, til en beskrivelse af vores tur til Italien 2009. 

Læs mere …

 Tina og Morten's tur til Luxembourg fra den 1.juli til den 8. Juli 2008.

 

Tiden var sidst i Juni, Tina og jeg havde fundet ud af, at den første uge i Juli, havde vi ingen børn. Vi fandt hurtigt ud af, at vi kunne tage en tur sydover uden børn. Vi blev enige om at tage til Luxembourg, da Tina havde været der for nogle år siden, hvor jeg aldrig havde været der. 

Læs mere …

Når man ankommer til Frigård camping, er noget af det første der møder en, en forholdsvis stor informationsbygning, og allerede her bliver man klar over at pladsen nok er større end gennemsnittet.
Læs mere …

Da undertegnede ankom til Nibe Camping i pinsen fredag aften, var det med rusk og regn på vejrudsigten, så det var en meget våd omgang at sætte campingvognen på plads.

Læs mere …

Krakær camping er en rigtig famileplads, hvor der er aktiviteter for børn i alle aldre.
 


Pladsen er niveaudelt og har man børn kan det anbefales at ligge nede, da legepladsen er der, og den er  meget populær, især hoppepuden.

 

Læs mere …

I det allersydligste Tyskland, finder man en af de smukkesste natur oplevelser, hvis ikke den smukkeste i tyskland, Kônigsee.

Kônigssee er en bjergsø, som ligger godt 4 Km fra byen Berchtesgaden, tæt op ad grænsen til Østrig, omgivet af høje bjerge.

Læs mere …

Hvis man som vi godt kan lide, at komme ud at se noget, når man er på campingture, og man har taget campingvognen med, til området ved Venedig, så er en udflugt til Grotte Di Cagleron, så absolut en tur værd. 

Læs mere …

Når man kommer til Treviso for første gang og i bil, skal man som regl finde en parkeringsplads, og her har de lavet det sådan flere steder, at pladserne er nummereret, så når man skal betale for sin parkeringsplads i parkometeret, skal man indtaste parkeringspladsen nummer, som er skrevet på vejen med hvide tal.

Læs mere …