I løbet af sensommeren kan man også gå på opdagelse i Adria autocampere på Sjælland – nærmere betegnet hos den nye forhandler Dancamper »Øst« med beliggenhed i Hedehusene. Det fejrer forretningen med en snigpremiere i weekenden den 24.‐25. august.

Læs mere …

Dynamisk prøvestand i indsats hos Truma
 
Truma har udviklet Movere® i 15 år. Det er altså ikke underligt, at Truma takket være sin mangeårige erfaring og ekspertise erblevet branchens Mover®-ekspert. For at bevare og udbygge dette forspring har Truma de seneste to år gjort brug af en dynamisk Mover®-testopstilling.

Læs mere …

Traditionen tro kårer BT hvert år Årets Campingvogn på Ferie for Alle messen i Herning. Hvert år nominerer et panel af eksperter ca. 10 vogne. Den endelige afgørelse finder dog først sted på messen, Ferie for Alle i Herning. Her er det de ægte eksperter, nemlig en jury sammensat af ca. 40 campister, der udvælger Årets Campingvogn blandt de nominerede vogne.

Læs mere …

Hurtig hjælp og rådgivning over internettet

Har du spørgsmål vedr. montering af et Truma-produkt, eller har du brug for tips til vedligeholdelse? Så er der hjælp at hente online!

Læs mere …