Forhandlere
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

SK Caravan satser stort på forårets feriemesser, og lægger ud med den største messestand på Ferie-Fritid 2016 i Odense

SK Caravan har stor succes med at møde campisterne på forårets feriemesser, og i år satses der ekstra stort på messerne. På Ferie-Fritid 2016 i Odense Congress Center den 29. - 31. januar, står SK Caravan således klar på messens største stand med plads til masser af skarpe tilbud på vogne, telte og campingudstyr. Messegæsterne garanteres en rigtig god handel, så de er klar til campingsæsonen for alvor går i gang til foråret.


SK Caravan har alle deres mærker indenfor vogne repræsenteret på messen, og der gives som altid et godt tilbud på en ny Fendt, LMC, Hobby, Caravelair eller Opus. SK Caravan er netop blevet ny enefohandler af Camp-let på Fyn, og de nyeste teltvogns-modeller kan ses på Camp-lets egen stand  på messen.  Ligeledes kan nyhederne indenfor både traditionelle fortelte og luftfortelte opleves på messen, hvor både Isabella og Kampa har stande. Som noget nyt lancerer Isabella nu også et luftfortelt, Pascal 390. Det kan ses på Isabellas stand.

En række af SK Caravans leverandører indenfor campingudstyr står også klar på SK Caravans stand til at give de besøgende en god oplevelse og et indblik i de mange nyheder til den nye sæson. Der vil fx være demonstration af de mange muligheder med både gasgrill og den bærbare grill fra SAfire Roasters med masser af udstyr. I messedagene er der desuden mulighed for at købe kvalitetsprodukterne fra SAfire Roasters.

En repræsentant fra Masava står også klar til at fortælle om deres effektive caravan rengøringsprodukter, og giver gerne et godt tilbud på produkterne, der shiner campingvognen op, og gør den klar til sæsonstart. 

SK Caravan har også en konkurrence med på messen, hvor der er mulighed for at vinde spændende præmier. Bl.a. er hovedpræmien et gavekort på kr. 10.000 til CampOnes campingpladser. Besøgende på SK Caravans stand skal blot udfylde en kupon, så er de med i konkurrencen.

SK Caravan glæder sig til at møde de mange campinginteresserede messegæster på Ferie-Fritid 2016.

For yderligere information kontakt SK Caravan på tlf. 65967105 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.