Forhandlere
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Lørdag over middag gik turen nord på, for at besøge Vendelbo Vans i Tårs, da de havde Åbent hus messe.

Og er der noget Autocamper forhandlerene er gode til, er det at få autocamperfolket til at støtte op om sådan et arrangement.
Så da vi ankom var hver og en plads, i hele området omkring Vendelbo Vans, brugt til opstilling af knap 60 autocampere, fra nær og fjern, som skulle være med til at feste lørdag aften, hvor den lokale slagter ville komme forbi med helsteg pattegris.


Når man træder ind i butikken i Tårs, er man straks klar over, at her kan man få lige nøjagtig den dingenot eller dippedut man lige står og mangler, for her er er der reservedele og tilbehør på hylder i lange baner.

Butikken-1
Butikken-1
Butikken-2
Butikken-2
Butikken-3
Butikken-3
Butikken-4
Butikken-4
Butikken-5
Butikken-5
Butikken-6
Butikken-6
Butikken-7
Butikken-7
Butikken-8
Butikken-8
Butikken-9
Butikken-9
Butikken-10
Butikken-10
Butikken-11
Butikken-11
Previous Next Play Pause

I forbindelse med åbenthus, var det også muligt at gå ud på værkstedet for at tage en kop kaffe. Vejen derud gik igennem deres lager til butikken og for reservedele til værkstedet, og her var der igen store reoler med alt hvad hjertet kunne begære, så mangler du noget, så ahr de det måske på lageret.

Ude på værkstedet var der stande fra lokale handlende, og en enkelt campingplads, samt en genganger vi tit støder på til sådanne arrangementer DWT telt. Desværre var det kun Claus fra DWT og Ingelise (en af autocamperfolket), der stod ved deres stande.
Her syntes vi fra Campingoplevelser, at afholder man sådan et arrangement og slår det stort op som det var gjort her, så er det mindste man kan forvente, at de udstillere der er til at præsenterer deres produkter, så også står ved deres stande til der lukkes og ikke lader dem stå tomme to timer eller mere før lukketid.
Der har både arrangør og udstilleres et ansvar for at dette bliver opfyldt, så kunder ikke går forgæves, og at der skabes en troværdighed om arrangementet til næste år.


AutocamperkortIngelise solgte sine hjemmelavede kort, blandt andet nogle meget flotte af autocampere til den overkommelige pris af kr. 35.
Skulle man få lyst til at bestille sådan et autocamperkort, eller et af f.eks. en campingvogn, så kan man kontakte Ingelise tlf. 30 58 32 68 eller på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På værkstedet var der også stillet borde og stole op, samt kaffe og kager sat frem, så der var gode muligheder for at få sig en god snak med andre autocamperer.

 

Antirust
Antirust
Autocampere-1
Autocampere-1
Autocampere-2
Autocampere-2
Autocampere-3
Autocampere-3
Autocampere-4
Autocampere-4
Canaldigital
Canaldigital
DWT
DWT
Hygge-1
Hygge-1
Hygge-2
Hygge-2
Kort-1
Kort-1
Kort
Kort
Quixx
Quixx
Sindal
Sindal
Previous Next Play Pause