Tirsdagsgadget
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Jeg er den glade ejer af nogle elektriske støtteben fra Kronings, som sidder på min campingvogn.
De blev monteret samtidigt med min mover, og lige siden har jeg været i tvivl om, hvad jeg var mest glad for min mover eller de elektriske støtteben, for de gange hvor jeg er sluppet for at skulle ned på knæ i mudder for at få sænket støttebenene manuelt, er alle pengene værd.
 
Men nu tror jeg afløseren til dem er kommet, for noget de ikke kan gøre og at det ikke udbetinget er dem jeg er mest glad for, er at de ikke kan sætte vognen i vatter, men i denne tirsdagsgadget kan du se nærmere på netop et automatisk nivelleringssystem. Ud over det er automatisk så er der også ekstra tyverisikring indbygget, samt det er vedligeholdelsesfrit.
 
Udlempen, for sådan en er der jo altid, er at systemet koster £2850,- altså godt kr. 30.000,- tilforskel for de kr. 5.000,- som jeg gav for mine Kronings ben.
 
De kr. 30.000,- er nok en del mere end jeg er parrat til at give for sådan et system, men jeg var ikke et sekundt i tvivl at skulle jeg ud og købe ny vogn og havde den kapital i ovberskud, ja så kom de på.
 
Du kan læse mere om systemet her:
 

http://www.suspensionandlevelling.co.uk/Self-Levelling-Caravan/

Eller bare se en test af Automatisk VS Manuelt her:

 

 


Og producentens egen video: