Jeg har efterhånden truffet Berit og Hans Jørgen en del gange ved campingmesser i både Herning og Aalborg, men ikke mindst når Kronjyllands Camping og Marine center har deres campingpladsmesser, hvor de nærmest er fast inventar.
Hver gang mødes man med et smil fra dem og ikke mindst Hans Jørgens store smil og altid højtidlige humør kan man ikke undgå at ligge mærke til.

Læs mere …

Med udgangspunkt fra Nibe Camping tog vi denne eftermiddag ind til Nibe by, og man skal ikke være i byen ret længe inden man er klar over, at her er en gammel købstad, der har en historie med sig.

Læs mere …

Her i denne artikel har vi samlet alle de indlæg der kom på vores Live Tjeneste i går, for at skabe et bedre overblik, istedet for de mange enkelt artikler der skal løbes igennem, hvis man ikke dagen igennem i går fulgt med.

Under billederne finder du også kort nogle af de fakta vi fik under turen i gåt på Hobby fabrikken, for nogle af dem er helt sikkert værd at nævne igen, da der var flere ting som imponerede.

Læs mere …

Her i 2013 har Hinshøj Caravan i Ålum ved Randers 50 års jubilæum, og i den anledning har de i samarbejde med Fendt fået lavet deres helt egen Hinshøj Edition bygget op om en Fendt 495 SF Tendenza.

Læs mere …

Flere artikler ...