Campingudstyr.dk demonstrerer det mobile TV på "Ferie for alle" 
 
Mange campister kender problemet med ikke at kunne se TV pga. manglende eller svigtende internetforbindelse. Det er der nu kommet en banebrydende løsning på. Med tivizen nano HD hybrid gøres iPhone, iPad, Android-tablet eller smartphone, Mac eller PC til et mobilt TV.
 
Tivizen nano HD hybrid er ét ud af flere spændende tivizen produkter, der alle gør det muligt at se TV.  Campingudstyr.dk er den eneste danske campingforhandler, der har produktet på hylderne, og vi demonstrerer, hvordan det virker på "Ferie for alle" i Herning den 26. - 28. februar 2016 i J2. Her har Campingudstyr.dk en stor stand med masser af tilbud, nyheder og en konkurrence med store præmier.
 
Brugevenligt produkt: Tivizen nano HD hybrid er brugervenlig og nem at installere, så man behøver ikke at være et teknisk geni for at få glæde af produktet. Tivizen nano HD hybrid bruger en digital ukodet DVB-T / DVB-T-tuner, der ikke kræver internetforbindelse eller 3G-forbindelse til at levere live tv i fremragende kvalitet på den mobile enhed. Tivizen nano HD skal blot sættes i en stikkontakt og tilsluttes antennen.
Prisen på Tivizen nano HD hybrid er kr. 795,-
Tivizen nano fås også i en version, der ikke sættes direkte i stikkontakten, men i stedet har en oplader, så den er lettere at tage med.
 
Gratis TV overalt: Det kabelfrie digitale TV kan ses overalt, i Danmark og i udlandet, så længe der er tale om gratis programmer. Den tilhørende gratis app er tilgængelig på Apple App Store, Google Play eller KindleApp.
 
Optagefunktion: Med Tivizen nano HD kan man også optage sit foretrukne program direkte på sin smartphone, tablet eller computer. Det er også meget let at afspille de optagede filer og håndtere fillisten. Den integrerede EPG giver et overblik over alle programmer og detaljerede oplysninger om kommende film og tv-shows.
 
Flere Tivizen produkter: Tivizen nano HD hybrid kan bruges til alle typer smartphones og tablets, og hvis man kun har behov for at se mobilt tv på sin iPhone/iPad er tivizen mini for iPhone og iPad ideelt. Ligeledes kan man købe tivizen mini for Android, hvis man udelukkende har smartphones/tablets med Android styresystem.
  
For nærmere oplysninger kontakt Campingudstyr.dk på tlf. 65 96 71 05 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nu har du chancen for at vinde et Philips 22" TV med vores søsterside Campingvenner.dk

Alt du skal gøre er at oprette dig som bruger på www.campingvenner.dk, hvis du ikke allerede er det.
Melde dig ind i en eller flere grupper, du får et lod i konkurrencen for hver gruppe du melder dig ind i.
Du kan også oprette din egne grupper, og for hver gruppe du opretter får du 10 lodder i konkurrencen.

Læs mere …

Truma konkurrence
Over skyerne: Truma trækker forud for Caravan Salonen lod om tre ture med Truma varmluftballonen på Warsteiner internationale Montgolfiaden. Det største europæiske ballooning event finder sted parallelt med den anden messe-weekend i Warstein – 1,5 times kørsel fra Düsseldorf. Truma deltager med sin egen varmluftballon og inviterer seks personer, tre gange to par, til en uforglemmelig oplevelse.

Læs mere …

Vi må desværre konstaterer, at der stadig er problemer med stabiliteten af siden, efter vores internetlinie blev ramt af et lynnedslag i fredags, og siden er TDC's teknikere gået strejke.

Dem håber vi så på går i arbejde i dag, så vi kan få lavet linien, men på nuværende tidspunkt er denne situation ikke kendt.

Læs mere …

Flere artikler ...