Artikler

Grid List

Campingudstyr.dk demonstrerer det mobile TV på "Ferie for alle" 
 
Mange campister kender problemet med ikke at kunne se TV pga. manglende eller svigtende internetforbindelse. Det er der nu kommet en banebrydende løsning på. Med tivizen nano HD hybrid gøres iPhone, iPad, Android-tablet eller smartphone, Mac eller PC til et mobilt TV.
 
Tivizen nano HD hybrid er ét ud af flere spændende tivizen produkter, der alle gør det muligt at se TV.  Campingudstyr.dk er den eneste danske campingforhandler, der har produktet på hylderne, og vi demonstrerer, hvordan det virker på "Ferie for alle" i Herning den 26. - 28. februar 2016 i J2. Her har Campingudstyr.dk en stor stand med masser af tilbud, nyheder og en konkurrence med store præmier.
 
Brugevenligt produkt: Tivizen nano HD hybrid er brugervenlig og nem at installere, så man behøver ikke at være et teknisk geni for at få glæde af produktet. Tivizen nano HD hybrid bruger en digital ukodet DVB-T / DVB-T-tuner, der ikke kræver internetforbindelse eller 3G-forbindelse til at levere live tv i fremragende kvalitet på den mobile enhed. Tivizen nano HD skal blot sættes i en stikkontakt og tilsluttes antennen.
Prisen på Tivizen nano HD hybrid er kr. 795,-
Tivizen nano fås også i en version, der ikke sættes direkte i stikkontakten, men i stedet har en oplader, så den er lettere at tage med.
 
Gratis TV overalt: Det kabelfrie digitale TV kan ses overalt, i Danmark og i udlandet, så længe der er tale om gratis programmer. Den tilhørende gratis app er tilgængelig på Apple App Store, Google Play eller KindleApp.
 
Optagefunktion: Med Tivizen nano HD kan man også optage sit foretrukne program direkte på sin smartphone, tablet eller computer. Det er også meget let at afspille de optagede filer og håndtere fillisten. Den integrerede EPG giver et overblik over alle programmer og detaljerede oplysninger om kommende film og tv-shows.
 
Flere Tivizen produkter: Tivizen nano HD hybrid kan bruges til alle typer smartphones og tablets, og hvis man kun har behov for at se mobilt tv på sin iPhone/iPad er tivizen mini for iPhone og iPad ideelt. Ligeledes kan man købe tivizen mini for Android, hvis man udelukkende har smartphones/tablets med Android styresystem.
  
For nærmere oplysninger kontakt Campingudstyr.dk på tlf. 65 96 71 05 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsenterer, vores nye design her på Campingoplevelser, og ikke mindst vores nye logo.
Logoet syntes vi selv, er blevet meget flottere og langt mere campingrelateret.

Læs mere …

Nu har du chancen for at vinde et Philips 22" TV med vores søsterside Campingvenner.dk

Alt du skal gøre er at oprette dig som bruger på www.campingvenner.dk, hvis du ikke allerede er det.
Melde dig ind i en eller flere grupper, du får et lod i konkurrencen for hver gruppe du melder dig ind i.
Du kan også oprette din egne grupper, og for hver gruppe du opretter får du 10 lodder i konkurrencen.

Læs mere …

Så er der Mr. Bean igen her med anden del af hans campingtur.

Læs mere …

Så skal vi have en tegnefilm, og i de næste godt 11 minuter bliver det i selv skab ikke mindre gode gamle Mr Bean på camping.
Læs mere …

Fredagsfilm

Fredagsfilm

Det er fantastisk hvad et gedigent håndværk kan gøre ved noget gammelt skrot.
Læs mere …

Noget af det som irriterer mig mest når jeg er på camping, er hver gang jeg skal have en gryde eller pande op fra skuffen, for der er aldrig plads nok, til at de kan være i skuffen så man lige kan tage den gryde eller pande man skal bruge.
Læs mere …

En gang imellem ser man et produkt som man egentligt har set tilsvarende før, men bare lige er det smartere så man bare bliver nød til at fortælle om det, og sådant et produkt er Yirego.
Læs mere …

Her i den søde juletid, er der sikkert mange som har fået pyntet op til jul. Men der er sikkert også enkelte der stadig ikke har nået det endnu, og som måske lige mangler lidt inspiration.
Læs mere …

Europas største producent af campingvogne, tyske Hobby, fylder 50 år i år. Det fejrer Jysk Caravan Center med Åbent Hus, hvor der er campinghygge for hele familien – og de yngste kan få en ny, blød ven. 

Læs mere …

Træf for Mustang’er på Krakær Camping ved Ebeltoft i Kristi Himmelfartsdagene fra den 25. maj til 28. maj. Biler og mennesker mødes til hyggelige dage med masser af bilsnak.

Arrangementer

Autentisk, amerikansk bil-nostalgi møder dansk hygge og socialt samvær, når Mustang Klub Danmark holder træf hos Krakær Camping ved Ebeltoft i Kristi Himmelfartsdagene fra den 25. maj til 28. maj.

Læs mere …

De seneste år har der hvert år omkring første August stået Solbærsnaps på programmet, altså at lave Solbærsnaps, så det kan stå og trækkeog er klar til at smage til Jul.
 
Så er det hele klar
Så er det hele klar
 
For dem som følger os på Facebook, lovede vi Tirsdag at vi ville give opskriften på vores Campingsnaps her på siden.
 
Ingredienser:
350 gram friskplukkede solbær (må ikke være frosne)
175 gram sukker
0,5-0,6 liter snaps uden smag f.eks. Brøndumssnaps, vi bruger 0,6 liter snaps.
 
Du skal også bruge nogle patentglas eller flasker.
Da det er nemmer at arbejde med patentglas er det vores valg.
 
Så blev det første glas klar
Filteret du skal lede efter I reklamerne
 
For at gør dem klar, vaskes de af som normalt, hvorefter vi tager en elkedel, koger noget vand og komme ca. 1 dl. af det kogende vand i glasset og lukker for det og ryster det for at sterelliserer glasset. Vær forsigtig, for der kommer MEGET LET overtryk i glasset, så dampen let slipper ud ved låget når det rystes, og kan give forbrændninger.
Vil du ikke bruge kogt vand, kan atamon bruges, husk at skyld grundigt herefter.
 
Bærene skylles, stilke og de dårlige bær fjernes, kom  det hele i et patentglas, luk det grundigt og stil det et sted hvor det ikke får direkte sollys, men hvor du kan holde øje med det. Da glasset skal vendes, specielt de3 første dage for at opløse sukkeret.
 
Der efter skal de stå mindst 3 måneder, men gerne helt frem til jul, inden bærene filtreres fra.
 
Når du så har lavet dine glas, kan du med fordel de næste par måneder holde øje med reklamerne fra især Netto eller fakta, for de har hvert efter år et net magen til det som er vist herunder, som  du skal bruge når du filtrer bærene fra.
 
Filter fra Netto
Firteret du skal se efter i reklarmerne
 
I år har vi brugt to størrelser af glas, små med indhold på en liter og store med indhold på to liter.
Og det hele er færdigt
Det endelige resultat, nu skal de bare trække
 
De små passer fint til opskriften her over, men de store glas indeholder:
525 gram solbær
265 gram sukker
ca. 0,9 Liter snaps
 
Så to af de små glas og tre store passer med fem flasker snaps af 3/4 liter.
 
De er begyndt at tage farve
Efter bare få dage er de allerede ved at tage en flot dyb rød farve

For dem som normalt følger os her på Campingoplevelser har nok set fraværet af opdateringer igennem de sidste par måneder, men det skyldes at vi har været travlt optaget af forberedelserne til vores hidtil største projekt.
Læs mere …

Vi vil her på campingoplevelser fremover se om vi kan samle nogle små videoklip som viser hvorfor man skal være campist.
Læs mere …

Jeg har efterhånden truffet Berit og Hans Jørgen en del gange ved campingmesser i både Herning og Aalborg, men ikke mindst når Kronjyllands Camping og Marine center har deres campingpladsmesser, hvor de nærmest er fast inventar.
Hver gang mødes man med et smil fra dem og ikke mindst Hans Jørgens store smil og altid højtidlige humør kan man ikke undgå at ligge mærke til.

Læs mere …

Med udgangspunkt fra Nibe Camping tog vi denne eftermiddag ind til Nibe by, og man skal ikke være i byen ret længe inden man er klar over, at her er en gammel købstad, der har en historie med sig.

Læs mere …

Her på anden dagen i Nibe, er vinden stadig kraftig fordi vi ligger uden afskærmning for vinden ud mod fjorden.

Læs mere …